Επαγγελματίας

Προβολή & προώθηση του εκπαιδευτικού σας υλικού

Εκμεταλλευτείτε τα ειδικά μας πακέτα για να δημιουργήσετε την προσωπική σας σελίδα, παρουσιάζοντας τον εαυτό σας και το εκπαιδευτικό σας υλικό προς πώληση. Αναλαμβάνουμε την επιμέλεια του προφίλ σας, την προώθηση των πωλήσεων, την διαδικτυακή σας εμφάνιση και την ενημέρωσή σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Γίνετε μέρος της κοινότητας ParentED και αναδείξτε την μοναδικότητα της γονεικής σας προσέγγισης. Κάθε γονέας έχει την ξεχωριστή του ιστορία και τον δικό του τρόπο να εκφράζει την αγάπη προς το παιδί του. Στο ParentED, σεβόμαστε και υποστηρίζουμε αυτή την πολυμορφία με ανοιχτές αγκαλιές και χωρίς κρίσεις.

 

Τι κάνει ο Επαγγελματίας μέσω του ParentED και τι του προσφέρει

Για να εγγραφεί ένας επαγγελματίας στο ParentED  θα πρέπει η βασική του ιδιότητα να σχετίζεται με την ανάπτυξη παιδιών σε οποιοδήποτε στάδιο ή με την συμβουλευτική γονέων.

Πατώντας το κουμπί ‘Εγγραφή’, θα σας οδηγήσει στη σελίδα για να συμπληρώσετε τη φόρμα. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία, ανεβάστε το πτυχίο σας και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εάν απαιτείται.

Εντός 48 ωρών, αν τα έγγραφά σας είναι σύμφωνα με τις προϋποθέσεις, θα λάβετε έναν σύνδεσμο για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας, μέσω του οποίου θα μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο συνδρομής σας.

Τώρα είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε το προφίλ σας. Εδώ μπορείτε να περιγράψετε την επαγγελματική και ακαδημαϊκή σας πορεία. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε και το προσωπικό σας σύνθημα (motto).”

Ανάλογα Με Το Πακέτο Συνδρομής Που Έχετε Επιλέξει

Με την επιλογή ενός από τα πακέτα συνδρομής μας, αποκτάτε την ευκαιρία να αναδείξετε και να προωθήσετε το εκπαιδευτικό σας υλικό. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να οργανώνετε μηνιαία συμβουλευτικά ραντεβού με την ομάδα του ParentED, όπου θα εργαστούμε μαζί για την βελτίωση του προφίλ σας και την επέκταση της πελατειακής σας βάσης, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων σας.

Επιπρόσθετα, μέσω του forum του ParentED, μπορείτε να απαντάτε σε ερωτήσεις γονέων και εφήβων, καθιστώντας την εμπειρία και τις γνώσεις σας προσβάσιμες σε ένα ευρύτερο κοινό. Η ομάδα του ParentED στέκεται δίπλα σας σε κάθε σας επαγγελματική προσπάθεια, προσφέροντας προβολή, υποστήριξη και ακρόαση σε κάθε σας προβληματισμό.

 

ParentEd
Μετάβαση στο περιεχόμενο