Ποιοι Είμαστε

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον γονέα τη δυνατότητα εύρεσης του κατάλληλου επαγγελματία για την εκπαίδευση και υποστήριξη του παιδιού του, παρέχοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στον ίδιο τον γονέα να εκπαιδευτεί και να ενημερωθεί σε θέματα σχετικά με την ανατροφή, τη διαχείριση και την καθοδήγηση του παιδιού του.

Η Βασική μας πεποίθηση

ParentEd

Η εκπαίδευση των παιδιών και των γονέων διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη και την προαγωγή της ποιότητας ζωής στην ελληνική οικογένεια. Οι υπηρεσίες μας είναι στηριγμένες σε δύο θεμελιώδεις άξονες.

1ος άξονας

Η εκπαίδευση γονέων ως συνεχής διαδικασία υποστήριξης, μέσω της οποίας παρέχουμε ανοικτή επικοινωνία και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, όπως βίντεο, ηλεκτρονικά βιβλία και σεμινάρια, ενισχύοντας την γονική αρμοδιότητα και την αποτελεσματική ανατροφή.

ParentEd
ParentEd
ParentEd

2ος άξονας

Η προσαρμογή στις εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές ανάγκες των παιδιών και των εφήβων, με στόχο την ανάπτυξη ισορροπημένων προσωπικοτήτων και την καλλιέργεια ανεξάρτητης σκέψης. Η αφοσίωσή μας στην αγάπη για τα παιδιά και την εκπαίδευση, συνδυασμένη με το πάθος για κοινωνική συνεισφορά, μας οδηγεί στην προσφορά καινοτόμων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Στo ParentED, εστιάζουμε στη δημιουργία ενός ασφαλούς και αναβαθμισμένου περιβάλλοντος για την οικογένεια, προάγοντας την ποιότητα ζωής μέσω της εκπαίδευσης και της αλληλεπίδρασης

ParentEd

Είπαν για εμάς

ParentEd

Bring out the best for your child

ParentEd

Δείτε τα πακέτα μας και ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο