Γονέας

κάθε γονέας είναι μοναδικός

Στην πλατφόρμα μας, θα ανακαλύψετε αξιόπιστους επαγγελματίες, έτοιμους να συνεργαστούν μαζί σας και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε στην αναζήτηση του ιδανικού συνεργάτη και να σας παρέχουμε πλούσια εκπαιδευτικά εργαλεία και υπηρεσίες, όπως Webinars, συμβουλευτική, εκπαιδευτικό υλικό, καθώς και τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και προσωπικότητας για το παιδί σας.

 

ParentEd
ParentEd

Τι κάνει ο Γονέας μέσω του ParentED και τι του προσφέρει

ParentEd
Ως γονείς μέσω του ParentED μπορείτε να βρείτε αξιόπιστους συνεργάτες που να ταιριάζουν στις ανάγκες του παιδιού σας και τις δικές σας. Χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης ανάλογα με τον επαγγελματία που ψάχνετε και την περιοχή ενδιαφέροντος σας, θα έχετε την δυνατότητα να διαβάσετε τα βιογραφικά των συνεργατών μας.

Ανάλογα με το είδος συνδρομής που έχετε επιλέξει από τα πακέτα μας, μπορείτε είτε να θέσετε κάποιο ερώτημα μέσω του live chat είτε να στείλετε αίτημα συνεργασίας. Στο αίτημα συνεργασίας θα πρέπει να περιγράψετε με ακρίβεια το είδος συνεργασίας που επιθυμείτε, τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν όπως επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να έρθει σε επαφή μαζί σας ο/η επαγγελματίας. Στην συνέχεια ο/η επαγγελματίας ανάλογα με την διαθεσιμότητα του και την δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες σας, θα δεχθεί είτε θα απορρίψει το αίτημα.
ParentEd
Εναλλακτικά και ανάλογα με το πακέτο συνδρομής που έχετε επιλέξει μπορείτε να γνωρίσετε τους συνεργάτες μας και να τους θέσετε τα ερωτήματα που σας απασχολούν στο forum μας. Θα λάβετε απαντήσεις από εγκεκριμένους επαγγελματίες στον κλάδο τους, οι οποίες θα σας λύσουν τα χέρια. Θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι οι συνεργάτες μας απαντούν σε ερωτήσεις με τις οποίες αισθάνονται άνετα και είναι διατυπωμένες με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια! Σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποια σύσταση, είμαστε εδώ για εσάς και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε στο πεδίο «Θέλω σύσταση» και εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να προγραμματίσουμε μια συμβουλευτική συνάντηση.

Το όραμά μας είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος γνώσης, αλληλεπίδρασης και αποδοχής, ελεύθερου από προκαταλήψεις και στερεότυπα.

Επιδιώκουμε οι επαγγελματίες που προβάλλονται μέσω του ιστοτόπου μας να είναι πιστοποιημένοι και με αξιόπιστη εκπαίδευση. Πριν την εγγραφή τους, όλοι οι συνεργάτες μας υποβάλλονται σε μια αυστηρή διαδικασία επαλήθευσης των προσόντων τους, εγγυώμενοι έτσι τη μέγιστη ικανοποίηση και ασφάλεια για εσάς. Επιλέξτε τον ειδικό που σας ταιριάζει και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς!

Μετάβαση στο περιεχόμενο